google-blogger-post.html -->

Ruta de la Sal 2012

Bienvenidos náuticos!

La Ruta de la Sal tindrà lloc del 5 al 8 d'abril durant la Setmana Santa. Aquesta regata mobilitza cada any uns 3000 regatistes i una flota molt variada de més de 300 embarcacions que travessen el Mediterrani per a reviure les travesses del segle passat a la recerca de l'Or Blanc: la Sal de la vida !.
No és una regata fàcil donat que les travessies són llargues i la data en la qual es realitza és una època de l'any meteorològicament complicada. Aquest fet li dóna l'encant de l'aventura i l'al·licient de que el fet de classificar-se és ja de per sí, una victòria. La Ruta de la Sal s'ha convertit entre els navegants en un punt de referència i en la regata més nombrosa i mítica de tot el calendari de regates espanyoles.
La Ruta de la Sal és la Regata d'Altura amb més gran participació que es celebra al Mediterrani i que ha aconseguit al llarg d'aquests darrers anys mantenir l'encant del primer dia.
Aquesta regata està organitzada per l'Associació de Navegants d'Altura. La sortida és simultàneament des de El Club Marítim Port Ginesta (Garraf) i el Real Club Nàutic de Dènia, i l'arribada és al Club Nàutic Sant Antoni de Portmany d'Eivissa.


No hay comentarios :

Publicar un comentario